8. Marts 2003

Livlig kamp endte med sejr

Smølferne var tæt på at sætte en fem-måls føring over styr, men magtede trods en udvisning at hive sejren i land.
Det var eller modstanderholdet Aabyhøj der troppede op med et undertal af mand. De havde kun 9 mand og ville have et par smølfer over på deres hold hvis kampen skulle blive til noget. Det var i første halvleg Niels og Anders der skiftede til grønt, og de skiftede så med Jens og 2-m i anden halvleg. På målet manglede vi endnu engang vore målmand, så Stefan Højgaard trak i trøjen og stod hele kampen.
Banen var meget våd, og flere steder lå store vandpytter der brat stoppede enhver bold. Der var derfor ikke de bedste muligheder for teknisk flot spil, men det gik da omstændigheder taget i betragtning ret fornuftigt til at begynde med. Stoffer havde første store chance, men hans skud blev lige akkurat vippet op på overliggeren. Det lykkedes at score efter ca. 20 minutter, men det var Vork der satte bolden ind efter at have overhalet en fortvivlet målmand der forinden havde droppet fælt. Stoffer fik dog også hul på bylden da han minuttet efter kunne han gøre det til 2-0.
Smølfeforsvaret klarede sig knap så godt som sidste uge, og gang på gang mislykkedes forsøg på at få bolden spillet ud af mål-zonen, pga. at bolden ramte smølferne i rygge og hæle. Et par gange dansede bolden endda rundt på mållinien, men de kunne ikke få den ind.
Det kunne Stoffer til gengæld i den anden ende, hvor han kunne sætte bolden ind i det fjerne hjørne til 3-0. Deres målmand kom slet ikke ind i kampen og han fortsatte med foræringerne. Et forkølet skud fra Andreas blev fumlet med, og Stefan K. kunne trille bolden ind i det tomme mål. Målmandens fadæse sluttede et par minutter før pause-fløjtet, da et lang(somt) skud fra Stoffer stille og roligt trillede ind i det fjerne hjørne. 5-0.
Så kom pausen og smølferne levede til fulde op til deres ry for ikke at kunne spille to gode halvlege. Som sagt var det nu Jens og 2-m der gik over til Aabyhøj, og dette hjalp absolut ikke på forsvaret. Problemerne med ikke at kunne rydde bolden af vejen var der stadig, og Aabyhøj kunne så få udlignet til både 1-5 og 2-5. Det ene af målene direkte på frispark, hvor bolden blev sparket uden om en mur der vist ikke stod helt optimalt. 20 minutter inde i anden halvleg synes Anders og Christian så at vi godt lige kunne undvære et par mand. Anders fik gult og minuttet efter tog Christian bolden med hænderne i feltet i et forsøg på at stoppe en bold. Det resulterede i rødt kort og straffespark som de udnyttede sikkert til 3-5
Man kunne begynde at frygte at det hele nu ville ramle sammen, men med to mand i undertal så Jeppe at målmanden var for langt ude, og han tog langskuddet fra højre side, og det sejlede over målmanden og ind i det fjerne hjørne til 3-6.
Aabyhøj fik reduceret endnu engang ti minutter før tid, men det endte med en 2-måls sejr til smølferne.

Kampfakta: Aabyhøj IF - AC Smølf