23. Marts 2003

Sol over smølferne

Forårets andensidste træningskamp blev spillet i høj sol og det var noget smølferne kunne lide. De undgik dog ikke at gå lidt døde til sidst i kampen, hvorved der var ved at blive spænding om resultatet.
Kampen foregik på Katrinebjergskolen og modstanderen var JAI. Det startede godt for smølferne der satte sig på spille til at starte med og efter et par forsøg fra René og Jeppe var det førstenævnte der kunne åbne scoringen med et mål direkte på frispark, taget et par meter uden for feltet. Jeppe kunne også udefra og efter 25 minutter hamrede han til en løs bold fra omtrent samme position og den røg lige ind.
JAI havde ikke de vilde chancer og for en gangs skyld havde vi vores regulære målmand på kassen og han stoppede JAI hver gang det så ud til at blive farligt.
I anden halvleg kunne smølferne fortsætte med at sidde på spillet og der opstod en del tilfældige chancer efter klumpspil foran deres mål. Det var da også i en sådan situation at Stoffer kunne prikke bolden ind til 3-0 et kvarter inde i halvlegen.
Mod slutningen af kampen begyndte JAI så langsomt at få mere spil og i det sidste kvarter var der ikke meget der lykkedes for smølferne. 12 minutter før tid fik de reduceret direkte på frikspark og to minutter før tid gjorde de det igen efter en lidt uheldig indsats i forsvaret. Tættere på kom de dog ikke og det endte altså med en 3-2 sejr.

Kampfakta: JAI, Aarhus - AC Smølf