1. Juni 2003

Hjemmekamp endte med tenniscifre

Modstanderen i kampen var Røde Fane, som blev sendt hjem med et 6-2 nederlag.
Det var et noget presset kommunist-hold der mødte op godt et kvarter før start-fløjtet. I de første minutter var de således kun 10 mand på banen, indtil flere af deres spillere ankom. Dette forstod smølferne at udnytte og kom således hurtigt på 2-0. Det første mål stod Anders Toft for, da han kunne sende en bold i mål efter at være spillet helt fri af Dif. Dif var også oplægger til det næste mål, da hans hjørnespark sad lige i hovedet af Sølvsten og med stor fart gik mod mål. Bolden blev godt nok rettet lidt af af en forsvarer, men den ville have gået ind under alle omstændigheder.
Vork var igen sat på mål, men han havde ikke det store at lave. Røde Fane havde vanskeligt ved at få noget spil igang, og de enkelte gange der var ved at opstå en chance til dem var det efter lidt kiks i smølfeforsvaret.
20 minutter inde i kampen kunne Toft så med sit andet mål bringe smølferne på 3-0. Et udspark fra Vork gik hele vejen til Røde Fanes felt, og her kunne Toft med en lang tå prikke bolden forbi et par for passive forsvarer og målmand. Toft sluttede halvlegen med endnu en scoring efter at have fulgt op på et spark fra Stoffer.
Anden halvleg fortsatte som første med smølferne som de spilstyrende, og efter ti minutter blev det til 5-0. En forsvarer kiksede da han forsøgte at sparke en bold fra Niels væk, og han snittede den i stedet videre, hvilket bragte Stefan alene med målmanden. Med et lille vip over målmandens ben blev blev bolden sat ind.
Derefter kom der dramatik ind i kampen da et højt smæld hørtes efterfulgt af Dif's udbrud om at han var blevet slået. Dommeren havde dog ikke bemærket noget og i det kaotiske spil der fulgte fik Røde Fane scoret, mens Dif fik et gult kort for at skubbe til spilleren der havde slået ham.
Undertallet gjorde at Røde Fane fik lidt mere spil, men de kunne ikke udnytte det og kort efter at Dif var kommet på banen igen stod han for oplægget til det sjette smølfemål. Et langt indkast fra ham blev ikke stoppet af det igen alt for passive forsvar, og Toft kunne så komme først på bolden og heade den i mål.
Det var dog Røde Fane der sluttede scoringerne, da et udspark fra Vork endte lige i fødderne af en af deres spillere. Selv om faren blev afværget i første omgang kom de alligevel frem til skud og socrede til kampens resultat, 6-2.

Kampfakta: AC Smølf - Røde Fane