15. Juni 2003

Godt resultat op til sommerpausen

I foråret sidste kamp fik smølferne en 5-1 sejr over det absolutte bundhold i gruppen, Aabyhøj.
Det spil som smølferne startede med at diske op med var dog under al kritik, og der skulle således gå en hel time før det første mål kom. Inden da, i første halvleg, var det faktisk gæsterne fra Aabyhøj der havde de to største chancer, da de først kom i en gevaldig overtalssituation i vores felt, da to forsvarer satte sig selv af med mislykkedes glidende tacklinger. Det lykkedes dog deres spiller at ramme den eneste tilbageværende smølf blandt tre fjender, og bolden blev sparket væk. Lige efter havde de endnu en enorm chance, men det lykkedes igen for dem at misbruge, da de få meter fra mål sparkede over.
Smølferne havde også et par chancer der kunne have givet mål, men Toft kunne til at starte med ikke rigtig finde præcisionen.
Dommeren havde en bedømmer på under kampen, og han mente åbenbart derfor at der virkelig skulle være konsekvens. Det førte til at han fløjtede på samtlige hovedstødsdueller med efterfølgende trusler om gule kort, og der kom en dårlig stemning på banen. Det gav Dejbjerg et gult kort lidt før pausen efter at han havde været i karambolage med en af deres spillere der havde sparket efter ham.
I pausen blev det besluttet at det simpelthen var for ringe og der skulle kæmpes mere, og det så da også meget bedre ud. Til at starte med gjorde undertallet dog at der ikke rigtig skete noget, men efter at være blevet fuldtallige kom der gang i sagerne. Et elegant opspil endte til sidst hos Toft der kunne banke bolden op i nettaget.
Presset blev holdt og ti minutter senere var der pote igen. Efter at flere skud var blevet blokeret endte bolden hos Jens der kunne trille bolden ind i det fjerne hjørne. Så gik det hurtigt og fem minutter senere fejlbedømte deres forsvar en lang bold fra Pau, hvilket bragte Stoffer alene med målmanden, og den blev konsekvent sat ind.
Så var det tid til at Aabyhøj fik et lille trøstemål, men der blev sluttet af med manér og Niels kunne således score i sin afskedskamp efter forarbejde fra Toft. Samme Toft slukkede et minut før tid med at banke bolden op i det fjerne hjørne.
Alt i alt var det godt kommet igen af smølferne efter en skidt første halvleg, og smølferne holder nu sommerpause 2 point fra den oprykningsgivende andenplads.

Kampfakta: AC Smølf - Aabyhøj IF