17. September 2003

Bittert nederlag i sidste minutter

Onsdag var der topkamp, da AC Smølf mødte puljens ubesejrede tophold Turanspor. Desværre endte kampen i et nederlag da Turanspor scorede to sene mål der gav dem en 4-3 sejr.
Det var noget nær stærkeste opstilling der blev mønstret, men alligevel kom smølferne under pres fra kampens start. Stormen blev dog hurtigt redet af, og og med hurtige opspil kom der i stedet chancer til smølferne. Blandt andet et hovedstød fra 2-meter og et skud fra Dif, der begge blev reddet af målmanden. Turanspor havde dog også et par gevaldige chancer. Til tider lykkedes det nemlig deres angriber at sætte forsvarerne af, og det endte blandt andet i et skud på stolpen, der i sidste øjeblik blev ryddet væk inden de igen var over den.
Omkring den halve time gik det så galt. På trods af at det egentlig så fornuftigt ud i den periode, kiksede boldbehandlingen pludselig i højre side og det sendte deres angriber afsted, som kunne score til 1-0. Får minutter efter så det så ud til at katastrofen var ved at rulle. Dif fik et gult kort noget uden for feltet, af en dommer der forøvrig var genstand for konstant beklagelse fra smølferne, idet han tydeligt ikke ønskede at dømme for frispark begået af Turanspor. Frisparket blev spillet ind i feltet og noget tilfældigt blev den raget i mål til 2-0.
Bagud 2-0 og med dommeren imod sig så det uhyre vanskeligt ud, men der blev gjort en enorm fighterindsats af alle på holdet og fem minutter efter gav det bonus. Toft blev spillet dybt i venstre side og deres målmand fejlbedømte åbenbart sin egen position i målet, idet han markerede den ude, idet Toft hamrede den ind i det korte hjørne.
Nu gik det flyvende og to minutter lå bolden igen i Turanspors net. Efter indspil fra hjørnespark satte Dejbjergs først bolden på stolpen, men 2-meter fulgte op og satte bolden ind til 2-2. Begge mål scoret med en mand i undertal.
Det var absolut ikke noget Turanspor kunne lide, og det begyndte at virke en anelse frustreret. Blandt andet steg deres fejlafleveringer betydeligt, men med endnu en advarsek i starten af halvegen denne gang til Stoffer, var det hårdt at holde sig inde i kampen. Men efter at igen at være blevet fuldtallige steg begejstringen til uanede højder på smølfesiden. Der var begyndt at komme snak om en mere offensiv smølfestil, da uafgjort ikke kunne bruges til megt, men Turanspors til tider arrogante holdning i forsvaret ændrede dette, da en tilbagespilning til deres målmand ikke blev ekspederet væk i tide. Således kunne Toft blokere bolden, hvorefter den lystigt hoppede i mål til en 3-2 smølfeføring.
Nu kunne smølferne alt og samtidig med at Turanspor gik længere frem, gav det åbninger bagude. Det var således usvigeligt tæt på at blive til 4-2 og dermed lukke kampen 8 minutter før slut, men Stoffers afdribling af målmanden gav en for spids vinkel, og bolden blev sendt i sidenettet.
I stedet fik Turanspor efterfølgende frispark lige ude for smølfefeltet, hvilket blev taget med et fladt spark som Thomas i målet ikke kunne se i tide, og dermed kom de på 3-3. Lige efter gik det helt galt, da et forsøgt indlæg fra noget nær baglinien snød og gik direkte i mål, til katastrofe resultatet 4-3 til Turanspor.
Dette resultat betød at det nu er noget nær umuligt for smølferne at nå Serie 4 denne sæson, medmindre der kommer meget overraskende resultater i øvrige kampe.

Kampfakta: Turanspor/AY - AC Smølf

Andreas har lavet referat af bestyrelsesmødet den 9. September. Læs det her.