23. April 2004

Tredje sejr i træk i puljen

Det blev til tredje sejr i træk i puljen, da Smølferne slog FA 74 på udebane.
Regnen silede stille ned under hele kampen, hvor der absolut ikke blev disket op med flot spil af smølferne. FA 74 bestod af en gang rutinerede spillere, og de fik lov til at spille bolden rundt alt for meget. Smølferne blev noget presset og det endte for tit med at der bare blev sparket væk i stedet for at der kom noget opbyggende spil igang.
Stoffer fik dog en stor chance for at bringe smølferne i front, da FA 74's offside kiksede, men målmanden fik lige fingrene på hans lob. FA 74 havde også selv et på kæmpe chancer i første halvleg, men selv om de begge gange stod tæt under mål kunne de ikke ramme.
Det kunne Jermiin istedet i den anden ende, i en situation med meget småt spil foran mål, hvor Dif fik skubbet bolden hen til ham, og målmanden gled af på den våde bold, som smuttede i mål.
Resten af halvlegen sad bolden mest på FA74's fødder, men til trods for deres overtag i spillet, kom de aldrig helt tæt på udligningen.
Den kom til gengæld kun fem minutter inde i anden halvleg. En bold blev tacklet tilbage mod Bindzus i målet, og han var for langsom til at komme ud til den, hvorefter en angriber kunne nå den først og få den tumlet ind.
Man kunne frygte at det hele nu ville ramle sammen, men bare fem minutter efter kom smølferne foran igen. Westergreen og Stoffer nærmest sloges om hvem der skulle have bolden, men det endte med at Stoffer fik den og igen kunne målmanden ikke holde skuddet. 2-1
Der kom flere chancer til smølferne, blandt andet havde Dif et frispark som lige akkurat blev verfet på overliggeren, og senere stod Sten pludselig fri, med tid til at tæmme bolden, men han hamrede bolden langt over.
Med fem minutter igen blev sejren så slået fast da et noget kikset hjørnespark fra stoffer kom i hoftehøjde ved forreste stolpe, hvor den blandt andet snittede Westergreen, så den blev rettet i mål til 3-1.

Kampfakta: FA 74 - AC Smølf