30. April 2004

AC Smølf klar til 2. runde i JBU-Cup

Modstanderen i første runde i JBU-Cuppen for serie 4-6, var FB Århus Omegn, et andet serie 5 hold, der ligesom AC Smølf også havde fået en god start på deres sæson, efter sejre i deres 4 første puljekampe. Men efter slutfløjtet måtte de se sig slået ud af smølferne.
Det onde spøgelse for et par sæsoner siden lurede i baghovedet, da der ikke dukkede en dommer op til kampstart. Det blev dog fikset med hjælp fra Holme FC, der fik kontakt til en dommer og indtil han dukkede op, 10 minutter efter start, hjalp de desuden med at dømme kampen.
Undertegnede var i den periode oppe på Rundhøjskolen efter hjørneflag, men har fået fortalt at FB startede voldsomt ud, men derefter faldt lidt sammen, og smølferne kom frem til et par chancer ved Marcel og et hovedstød af 2-meter.
Den udtagede trup var for en gangs skyld rig på både forsvars og angrebsspillere, mens der manglede nogen desiderede fløjspillere. Derfor blev Dejbjerg sat til på venstrekanten i først halvleg og han udnyttede denne nye position til at score sit første mål efter 11. minutter. FB's forsvar lagde en dårlig aflevering og Dejbjerg kunne så opsnappe den, tage et træk venstre om målmanden og sætte bolden ind fra spids vinkel med venstrebenet.
Smølfernes spil kørte ganske fornuftigt i denne del af kampen og der var flere hurtige opspil, der lige manglede det sidste for at blive farlige. Tættest på endnu et mål kom Dejbjerg(?) med et skud der ramte overliggeren. FB havde et par langskuds forsøg som blev klaret af Bindzus i målet.
Den ganske lige kamp fortsatte efter pausen, og den kunne vippe til begge sider, men det endte med en udligning efter et lille kvarters spil, da FB satte et ganske pænt langskud op i det fjerne hjørne. Den stilling holdt til gengæld kun i ca. et minut, da 2-meter satte i et ryk op gennem midten af banen, og på kanten af feltet spillede den skråt frem til Vork der sikkert satte bolden ind.
FB kunne ikke umiddelbart svare igen på dette. I de sidste minutter af kampen satte FB således alt frem, men stormen blev redet af, og kampen endte 2-1.

Kampfakta: AC Smølf - FB Århus Omegn

I 2.runde er modstanderen Lokomotiv Aarhus fra Serie 6, der gik igennem 1.runde som oversidder.