4. Maj 2004

Fjerde sejr på trods af dårligt spil

AC Smølf kørte deres fjerde sejr ud af fire mulige hjem, da de trods alt andet end flot spil hjemme vandt 3-0 over JAI.
Allerede helt i starten var det tæt på en smølfescoring, da et hjørnespark hoppede rundt blandt ven og fjende på JAI's målstreg, men i sidste ende blev deres målmand tilkendt et frispark.
Men der skulle kun gå 9 minutter før smølferne åbnede med scoringen til 1-0. Jan fightede sig gennem midten af banen, og lidt heldigt kom han fri til skud midt for mål, og selv om målmanden lige fik fingerspidserne på bolden gik den alligevel ind.
Herefter startede 20 minutters ørkenvandring for smølferne, som fejlede i næsten alle spillets facetter. Bolden blev gang på gang sat lige i fødderne på JAI efter forsøg på aflevering over selv korte afstande, men til alt held gjorde en kombination af ineffektiv angrebsspil fra JAI, tacklinger i sidste øjeblik af forsvaret og redninger af Bindzus i målet, at der ikke blev scoret.
Stik mod alle forventninger fik AC Smølf så efter godt 30 minutter udbygget føringen. Smølferne var en sjælden gang helt oppe i JAI's felt og her fik JAI ikke bolden væk, som dalede ned til Martin der fra venstre side af feltet helflugtede bolden ind.
Scoringen gav lidt fortrøstning til smølferne, men alle var i pausen godt klar over at det hurtigt kunne vende i anden halvleg hvis der ikke blev spillet med bedre koncentration.
Det blev da en lille smule bedre efter pausen, og specielt angreb over fløjene begyndte nu at fungere i et par tilfælde. JAI havde stadig bolden mest, men de kom ikke så ofte frem til skudforsøg. Tættest var de med et skud fra en spids vinkel, men kort fra mål, men endnu engang klarede Bindzus.
I den anden ende begyndte det også at komme til store chancer. Martin på venstrefløjen brød ind i banen, men hans skud ramte stolpen og trillede på tværs af målet, hvor Westergreen lige akkurat ikke kunnne nå den. Sidste mål i kampen blev også scoret af smølferne. Stoffer forsøgte at lægge et indlæg til Westergreen ved bagerste stolpe, men bolden nåede kun ind til Højgaard midt for mål, som sparkede bolden mellem benene på målmanden til 3-0. Hermed var kampen reelt afgjort og der blev ikke scoret mere.
Samtidig med denne kamp spillede det andet tophold, Røde Fane, mod nr. 3 i puljen, og med en rød sejr i denne kamp betød det, at der nu er kommet et hul på minimum 3 point ned til tredjepladsen.

Kampfakta: AC Smølf - Aarhus JAI 2

På grund af cupkampen torsdag d. 6 maj, er fredagskampen mod FC Natuglerne blevet flyttet til onsdag den 12. maj.