14. Maj 2004

Første nederlag i puljen

På trods af 3-0 sejren over JAI var smølferne godt klar over at de ikke kunne blive ved med at vinde, hvis ikke der skete en væsentlig forbedring af spillet. Det gik i stedet den stik modsatte vej og denne gang gik det ikke og der blev indkasseret et 1-3 nederlag til FC Natuglerne.
Dommerklubben viste sig igen fra sin bedste side og undlod at sende en dommer, så det blev Sølvsten der tilfældigvis var ude for at se kampen der blev accepteret af begge sider til at dømme kampen. Det blev udført på acceptabel vis, selv om der blev tilladt lidt hårdere spil end normalt. Kampen blev dog aldrig svinsk og han gav ingen kort.
Det blev hurtigt klart at det kneb noget med smølfernes defensiv. Natuglerne fik alt for let lov at spille sig igennem fløjene, men heroiske tacklinger af Pau gjorde at det oftest blev til hjørnespark i stedet for gode indlæg.
Spillet frem af banen hang også noget, og som i sidste kamp blev alt for mange bolde smidt væk inden vi kom bare i nærheden af feltet. Men helt uden målchancer var vi dog ikke og det blev blandt andet til et skud på stolpen og en ordentlig flugter af Vork.
Ind halv time inde i kampen var der så endelig noget der virkede, da Natuglernes opspil blev brudt og Dif sendte en bold ned midt i banen, til Gamle der lige akkurat fik bolden sat ind ved stolpen. Efter en lang måltørke var det hans andet mål i træk.
Natuglerne svarede hurtigt igen da de 2 minutter senere erobrede bolden i siden af smølfernes bane og alt for let kunne spille ind og score. Bare 5 minutter senere gjorde de det så til 2-1 igen med indspil fra fløjen.
Efter pausen fortsatte spillet hvor det slap, og det var svært at se hvordan smølferne skulle komme ind i kampen igen. Især da det blev 3-1 et lille kvarter inde i halvlegen. Smølferne rykkede noget længere frem på banen, hvilket gjorde det endnu nemmere for Natuglerne at bryde igennem, men der blev ikke scoret mere. Det var tættere på 4-1 da Natulgerne havde en kæmpe chance, hvor en af dere spillere simpelthen løb fra hele forsvaret og kom alene med Thomas i mål. Han kom dog godt ud og fik afværget. .

Kampfakta: FC Natulgerne - AC Smølf