26. Maj 2004

Skidt uge for smølferne

Smølferne havde en dårlig uge hvor det både blev til et ydmygende nederlag og dermed exit af cuppen, samt det andet nederlag i puljen.
Den 24. gjaldt det cupkampen mod Christiansbjerg IFs serie 4 hold, og der var kun gået 20 minutter da stillingen allerede var 0-3. Første mål efter 8 minutter var et indlæg ind til en helt udækket CIF spiller der nemt kunne heade i mål. Blot 2 minutter senere var den gal igen. Denne gang var kom CIF lidt tilfældigt frem til en chance da bolden ikke blev sparket ordentligt væk. Ved det tredje mål blev forsvaret simpelthen udstillet som en flok kegler da CIF med smarte 1-2 kombinationer spillede forbi både dem og sluttede med at sparke bolden forbi Bindzus i målet.
Det var først på dette tidspunkt at smølferne kom frem til bare noget der lignede et angreb, og i halvlegens sidste 20 minutter blev det endda til et par store chancer efter udemærket spil, men marginalerne var ikke med Smølferne. Det var de heller ikke for CIF's angribere, der havde endnu to kæmpe chancer inden pausen, men deres effektivitet var midlertidigt forsvundet.
Smølferne kom i modsætning til første halvleg bedst igang og fik reduceret efter kun 3 minutter. 2-Meter havde taget et rush op i banen og var endt ved baglinien, hvor han sendte et flad bold forbi målmanden og ind foran mål. Her kom en CIF-forsvarer tilbage og fik tromlet bolden ind, men der var nu nok blevet mål hvis han ikke havde gjort det, da Gotfred stod klar.
Målet gav en tro på at det kunne lade sig gøre og smølferne pressede CIF godt. Men efter et mislykket smølfeangreb slog CIF kontra og scorede til 4-1.
Det var en kamp op ad bakke, og frustrationer førte til at der blev dømt straffe med ca. 10 minutter igen. Skytten scorede efter først at være blevet pareret af Bindzus. CIF lukkede og slukkede lidt før slutfløjtet med en scoring til 6-1.

Kampfakta: AC Smølf - Christiansbjerg IF

To dage senere skulle der så være puljekamp mod Aarhus 1900. Ingen af de faste målmænd kunne spille, så Marcel medbragte sin ven som i løbet af kampen efter sigende fik tilnavnet "Kalle uden arme", efter en del uheldige indgreb.
Jeg var ikke til stede til at kunne lave referat, men kampen endte 2-3 efter smølfeføring på 2-1 ved pausen, hvilket var det tredje nederlag i træk for smølferne. Vork og Gotfred stod for de to smølfemål.

Kampfakta: Aarhus 1900 - AC Smølf