2. Juni 2004

Dårlig statistik for onsdagskampe

Smølferne tabte deres tredje kamp i serie 5 og interessant nok blev de to øvrige nederlag også indkasseret på onsdage.
Om der er tale om tilfældigheder eller visse nøglespiller blot er forhindret i at spille i disse kampe kan diskuteres, men faktum var at vi endnu engang stod uden en målmand. Det blev Dejbjerg der trak i trøjen hvilket til at starte med virkede som en fin løsning. Han leverede i hvert fald i første halvleg en hæderlig indsats, med et par skæve udspark som eneste kritikpunkter. Han kunne dog ikke forhindre at Bosporos kom foran 1-0 efter 35 minutters spil, på et skud fra kanten af feltet der gik ind i det fjerne hjørne. Gotfred fik hurtigt svaret igen og udlignede minuttet efter til 1-1, men det var alligevel tyrkerne der sluttede bedst med en scoring til 2-1 fem minutter før pausen.
Deres hold lå inden kampen på en beskeden placering noget nede i rækken, men de spillede bedre en andre af de højereliggende hold, inklusiv smølferne. De fortalte da også at de havde fået spillere ind der normalt var på deres førstehold, men havde været skadet og nu fik kamptræning på andetholdet. Man kunne godt se at de gerne ville have det til at se pænt ud, men det endte derfor tit med at det blev for småt og løb ud sandet.
Efter halvlegen kom Dejbjerg så i fokus på en uheldig måde, da en temmelig ligetil bold gik mellem hænderne på ham og i mål til 3-1. Bosporos havde nu fået øjnene op for at han nok ikke var den stærkeste, og begyndte at sparke mere udefra. Det lykkedes da også for dem at score til 4-1 med 20 minutter igen, direkte på et frispark, der trillede langs jorden og mellem benene på ham og 5 minutter senere blev det 5-1 scoret på et straffespark. Alt i alt en skidt omgang spil fra smølferne.

Kampfakta: AC Smølf - Bosporos SK