25. April 2006

Tocifret sejr i 1. runde af Cuppen.

Lokomotiv Aarhus blev fejet af banen i en kamp, hvor smølfeangriberne var i slaraffenland.
Der var en del smølfer der havde sat penge på en sejr og det skulle ikke vare længe før det viste sig at være sikre penge i banken. Stoffer åbnede således scoringen med et langskud efter små 9 minutter. Målmanden havde ganske vist handsker på (udlånt af Krelle), men kunne ikke holde skudet. På trods af massivt pres og en del chancer skulle der gå endnu et kvarter, før føringen blev øget. Denne gang var det Toft der kontrolleret sendte en hård inderside mod det fjerne hjørne. Så begyndte det at gå hurtigt og i det 27.min sendte Jeppe et indlæg ind fra højre side som Toft kunne heade ind. I samme minut blev det til 4-0 da Stoffer blev sendt i dybden af en stikning fra Sten og Stoffer uddriblede målmanden og scorede. Stoffer fik fuldbyrdet sit hattrick ca. 5 minutter før pausen og på trods af at Toft, i et forsøg på at hindre ham i yderligere scoringer, blev sendt ned på midtbanen og Gotfred kom ind på toppen, lavede Toft alligevel de næste 4 mål, inden det endelig lykkedes en anden at score. Gotfred gjorde det således til 10-0, inden Toft sluttede af med sit syvende mål til 11-0.

På trods af den store sejr var kampen kendetegnet af en del brændte chancer fra midtbanespillerne og det lykkedes faktisk også Lokomotiv at komme til et par chancer i løbet af kampen uden at der på noget tid var tvivl om udfaldet.

Næste rundes modstander bliver endnu et serie 5 hold. NB93, Aarhus.