9. September 2007

Odder IGF vs AC S.M.Ø.L.F

Søndag den 9. var tidspunktet, og Odder Stadion var rammen om en fantastisk Smølfe præstation i kampen om oprykning til serie 4.

Det stod klart at en sejr over Odder var vigtig i en pulje som har vist sig at være særdeles jævnbyrdig. Og smølferne havde da også taget et hemmeligt våben med til kampen – nemlig den altid forrygende Dejbjerg, som spillede en helt uforglemmelig kamp – vel nok karrierens bedste. Ikke en fod blev sat forkert, og enhver boldbehandling blev udført med ynde og effektivitet.
Med Dejbjerg på holdet kunne det ikke gå galt – men det gjorde det, næsten.

Smølferne startede i modvind, hvilket dog ikke havde de fatale konsekvenser som var tilfældet i kampene mod Skovbakken og Hårby. Den nye smølfetaktik som var blevet introduceret til dagens kamp, virkede ganske godt, og det lykkes at holde en stram defensiv – og nullet i første halvleg.

Selve kampen var en meget jævnbyrdig affære med fornuftigt spil og chancer i begge ender. Smølferne kom bedst ud af halvlegen idet 2m fik scoret med nok sæsonens hårdeste skud. Det var en af de chancer der næsten altid går over mål, så det var tydeligt for enhver at dagen var noget særligt.

Med en 1-0 føring i ryggen kunne smølferne gå velfortjent til pause. I anden halvleg kom sølferne mere under pres, da Odder gjorde alt for at få udlignet. Det resulterede bl.a. i et hav af hjørne spark, men det lykkes dog ikke de stakkels Odder spillere at få bolden over stregen. Et faktum, som fik en af modstanderne til i fortvivlelse at udbryde: "er der en smølfe forbandelse over dette mål?" – og ja, det var der. Men trods de utallige hjørnespark, så blev det kun til en eller to reelle afslutninger, så god opdækning af smølferne havde nok en større andel end forbandelser, i Odders manglende scoringer.

I den anden ende var det derimod lige ved at gå galt for Odder, da deres målmand lavede endnu en højst mærkværdig disposition, som gjorde det muligt at sende bolden ind foran mål parallelt med stregen, hvor en fremstormende Westergreen øjnede muligheden for en scoring. Desværre lykkes de på mirakuløs vis en forsvarspiller at afværge faren, og smølferne fik ikke lukket kampen. Til gengæld fik Odder scoret i den anden ende og troede nu virkelig på at det var muligt at få sejren i hus. Desværre for dem, forsatte smølferne med at fighte hvilket resulterede i et lækkert hovedstødsmål fra Kynde kort før tid, efter dårligt Odder forsvarsspil. 2-1.

Alt i alt en fantastisk kamp med god fight, (også da Specialen blev vist ud) som tyder godt for sidste halvdel af sæsonen.