4. Maj 2008

Kampreferat ASB vs. AC S.M.Ø.L.F

Lad mig bare sige det med det samme: scenen var sat til en stor dag for Smølferne! Vejret havde været smukt hele dagen med sol og tørvejr. Det sene kamptidspunkt passede perfekt til den varme dag. Truppen var for en gang skyld meget fornuftig på trods af vi kun var 13 mand. Det virkede heller ikke til, at folk i truppen var i tvivl om, at den første sejr i serie 4 snart skulle falde, hvis klubben skulle lægge lidt afstand til de øvrige bundhold og måske tilmed få kontakt med det brede midterfeldt.

Kampen startede omkring kl. 17.45, og det skulle hurtigt vise sig at banen ikke var så optimal, da den var noget knoldet, hård og mange steder stort set uden græs. Men det er jo ens for begge hold, og efter en del sæsoner i Århus, har man vel snart prøvet alt. I starten af kampen bølgede det meget frem og tilbage, dog med et lille overtag til Smølf, da vi forstod at spille mere direkte og var særdeles gode i vores presspil. Dette udmøntede sig i et hjørne efter 18 min. Det var i dag Stoffer der tog sig af dem efter undertegnede havde slået dem meget skidt sidst! Efter aftale smider han den til bagerste stolpe, hvor 2m kan heade den ind til en fortjent føring på 0-1. De fine takter forsatte i midlertidig fra Smølf, og efter 27 min. bryder #32 et angreb og efter et par træk er han ved at falde om af udmattelse, hvorfor han giver bolden en perfekt timet tå. Bolden sejler indover målmanden, der er helt uden chance. Altså 2 mål af de to midterforsvarer, det må vel koste øl! Kampen gik herefter stille og roligt. Først i de døende min. formår ASB at presse lidt, hvor de tager mange folk med frem. Dette straffes dog med det samme af en perfekt kontra, hvor en bold sendes op i fødderne på Vork, der elegant (ja det var det rent faktisk) sender den videre til Kynde. Han afslutter perfekt på kanten af feltet uden for målmandens rækkevidde. 3-0 og pause.

I pausen blev der snakket om, at vi ikke måtte lave den klassiske Smølf og starte dårligt, ellers var der stor tilfredshed at spore.

Anden halvleg sættes i gang, og der er spillet 5 min., og ASB får reduceret til 1-3! Ingen Smølf kan, for en gangs skyld, bebrejdes målet, men det må konstateres, at vi bare ikke kommer godt ud af pauser. Denne scoring giver ASB lidt mod på det, og de presser os i en periode, men endnu en gang slår vi kontra. I det 60. min. sendes undertegnede i dybden, og med et indlæg der ville gøre Rommedahl misundelig, finder jeg Vork, der kommer over målmanden og scorer. Inden ASB ser hvad der er sket vinder jeg en duel på baglinjen og sender den direkte ind i fødderne på Kynde, der blot skal trille den forbi målmanden. 1-5 og det lignede første sejr i serie 4. Efter 64 min. får modstanderne endog en advarsel for en sen tackling bagfra, og kampen var så godt som afgjort. Smølferne kører rutineret kampen hjem herfra uden at det på noget tidspunkt bliver rigtig farligt.

En fortjent sejr, som blev fejret på rigtige Smølfe manerer. Undertegnede hentede en kasse øl, som blev tabt i afstemningen, og 4 smølfer forsatte på druk efter den også var tømt. Glæder mig til at høre om i fik raflet en søndag aften? Tillykke med sejren og godt fejdet af alle mand, det var sku fedt at se folk gider det her.