27. April 2010

FC Natuglerne Vs. Ac Smølf

På en lettere kold og blæsende tirsdag forårsaften skulle smølferne spille deres første kamp i dette års pokal-turnering, og derved forsøge at leve op til de høje forventninger som sidste års præstation havde lagt på holdet.

Indledningen til kampen var en rodet affære med et pludseligt baneskift, men da spillestedet endelig var på plads, var det kun to dårlige hold og en forfærdelig dommer der kunne stå i vejen for en fantastisk fodboldkamp.

Og det var desværre hvad der skete.

Hurtigt blev det klart, at smølferne ikke kunne leve op til favoritværdigheden mod de lavere rangerende Natugler. Spillet var rodet usammenhængende, men det skulle dog ikke forhindre Højgaard i at score to gange inden for to minutter – dog ikke helt uden hjælp fra modstandernes målmand.

Foran 2-0 så det noget lysere ud for smølferne, men Natuglerne spille dog uimponeret videre og havde også deres chancer, som de dog ikke formåede at omsætte til mål.

I halvlegens sidst minut viste Westergreen sublimt angrebsspil ved gøre hvad der står på side ét i fodboldens ABC – nemlig at følge op på alle afslutninger: En relativ ufarlig afslutning blev fumlet af målmanden, og Wester var på pletten og prikkede den i mål til pausestillingen 3-0.

Anden halvleg bar præg af en tendens som startede allerede i slutningen af første halvleg, nemlig at smølferne nægtede at være 11 mand på banen! De gule kort haglede ned over de stakkels smøfler, og det resulterede i et kraftigt pres fra Natuglernes side. Og selvom Natuglerne fik reduceret til både 1-3 og 2-3, lykkes det dog smølferne at holde stand tiden ud.

Helt i kampens ånd blev den afsluttet med en meget højtråbende målmand som var yderst klar på slagsmål, fordi han blev skubbet lidt til – helt til grin.

Konkluderende må man sige, at det var en rigtig sløj affære fra smølfernes side, men når det alligevel er nok til sejr, kan man ikke være helt utilfreds.