1. Juni 2010

A.C. S.m.ø.l.f. vs Bjerringbro IF 1 – 2

Dagen oprandt, hvor smølferne skulle forsøge at avancere i landspokalturneringen på bekostning af Bjerringbro IF, som til dagligt frister en tilværelse i serie 2. Med andre ord stod smølferne altså overfor en forholdsvis stor – men ikke uoverkommelig – opgave, som altså skulle løses. Nogen af os havde unægtelig taget en tur down memory lane og var i den forbindelse blevet mindet om det forsmædelige 0 – 14 nederlag til Christiansbjerg IF’s serie 1 hold for nogle sæsoner siden. Det skulle for alt i verden undgås!!

Kampen kom dog i gang, og Stefan OK havde været så venlig at lave et flag til hver af linjedommerne, som var en del kampen i dagens anledning, i tilfælde af de nu ikke havde deres eget med – sympatisk men knap så nødvendigt! Fra første fløjt var der tydelig forskel på serie 2 og serie 4 og Bjerringbro lagde således et højt pres, hvorfor der var langt mellem smølfernes gennemspillede angreb. Modstanderen kom dog også frem til en god portion åbne muligheder, men et par gode redninger fra undertegnede, banens beskaffenhed samt kvaliteten af afslutninger bidrog alt sammen til, at stillingen 0 – 0 holdt i en halv times tid, hvor Bjerringbro endelig fik prikket hul på bylden og med halvforkølet afslutning – via stolpen – bragte sig foran. Derefter aftog presset, hvilket smølferne ikke var sene til at udnytte, da Wossy havde sidste fod på den udlignende afslutning kort inden halvlegen efter en lidt kuriøs assist fra Stoffer. Et boost til moralen og smølferne kunne nu lugte blod…
Fra 2. halvleg start kom smølferne lidt længere frem på banen og kom da også frem til et par gode chancer ligesom vi havde nogle forsøg fra distancen – dog af varierende kvalitet. Bjerringbro kom stadig frem til nogle ret store chancer men kunne altså ikke omsætte dem til mål, hvorfor de igen måtte tage stolpen til, da de små 10 minutter før tid bragte sig på 2 – 1 efter et frispark langt udefra, der dumpede ned i feltet og altså hoppede i mål via stolpen. Smølferne pressede herefter det bedste vi havde lært og undertegnede, som var målmand i dagens anledning, var sågar med fremme på et hjørnespark men uden nogen succes.

Smølferne pokaleventyr endte således med et snævert 1 – 2 nederlag til et serie-2-hold fra Bjerringbro. Set over 90 minutter skal det retfærdigvis siges, at nederlaget var fortjent, men vores exit var en GIGA-fesent – vi tager dem næste gang!!