17. April 2011

AC Smølf – FB Århus Omegn

Sæsonpremieren mod FB Århus Omegn var samtidig lokalderby, idet begge hold huserer på Estadio Rosenvang. Efter et par sæsoner i serie 4 rykkede smølferne ud af landets 9 bedste række i efteråret 2010, hvorfor dagens kamp på papiret lignede en overkommelig opgave.

Kick off var klokken 13.00 på en solrig Palmesøndag og smølferne stillede med 14 mand med den lille kuriøsitet , at Krelle i dagens anledning var markspiller og undertegnede var keeper. Det var ikke af taktiske årsag men derimod fordi Krelle er begyndt at gå i stykker når han rammer jorden, hvilket er svært at undgå som målmand….for nogen i hvert fald.

Kampen blev fløjtet i gang og tog teten, og kom også til en stor chance efter en dødbold, som Bette slog til bagerste stolpe, men først Gotte og derefter 2-meter fik ikke konverteret det ellers udmærkede indlæg til et mål. Det gjorde Gotte til gengæld kort efter, hvor han på assist fra Wester (den er god nok!), som fik bolden efter et langt udspark fra undertegnede, headede bolden i nettet til føringen 1-0. Omkring 10 minutter senere blev føringen øget til 2-0 efter endnu dødbold, nemlig et hjørnespark, der blev forlænget af Specialen, og headed ind over stregen af 2-meter. FB havde en dobbeltchance i første halvleg, men blev holdt fra fadet, hvorfor 19 mand kunne gå til pause med stillingen 2-0 til AC Smølf. Smølferne havde to mand til afkøling – Bette og Gotte – mens FB havde en enkelt mand i straffeboksen.

2. halvleg startede således med 9 mand mod 10 og vi nåede sågar at være 2 mand i undertal i en kort periode. Det resulterede dog ikke i nogen scoringer til FB, hvilket også blev for meget for FB’s nr. 10, som tabte sutten og lod sin frustration gå ud over Specialen, som af uforklarlige årsager også blev præsenteret for et gult kort for den episode. Således stod den altså igen på 10 mod 10. Da FB’s 10’er var kølet af og atter kommet på banen, reducere han på en tilfældig chance, som opstod efter et skud blev rettet af og landede for fødderne af ham – pisse-lorte-heldigt!! Desværre var det ikke sidste gang der blev scoret mod os, idet FB kort før tid udnyttede et koks i vores ellers normalt velfungerende offside-fælde (der rækkes en arm i vejret når modstanderen får en friløber…) og udlignede til slutresultatet 2-2. Det var top-nederen og lidt ufortjent, eftersom vi var i god kontrol i 1. halvleg og burde have scoret yderligere et mål og også havde en enkelt stor chance i 2. halvleg, men ellers var ret dårlige i de sidste 45 min.

Ærligt vi kun fik et point mod et hold, som vi nok burde have slået, men det må blive næste gang.

…og Kenned blev fortjent kampens fighter med 9 stemmer = ØL ØL ØL!!!