AC S.M.Ø.L.F. - Fuglebakken BK

Søndag den 25. september.

AC S.M.Ø.L.F. – Fuglebakken BK

En varm sensommer søndag i slutningen af september skulle rækkens nummer to – Smølferne, møde bundholdet Fuglebakken BK. Og på trods af solskin, fuglekvidren og vindstille vejr ulmede der en anspændthed blandt Smølferne… -Der skulle tages hævn! Fuglebakken var på besøg i arenaen og de skulle have klø! Men, men, men..

14 friske smølfer var naturligvis klar til kamp (sågar Bette Christian havde indfundet sig), men desværre uden måljægersmølfen Gotte. Der for havde coach (red. 2-M) nogle radikale ændringer i startopstillingen. Mest bemærkelses værdigt vel nok at 2-M selv skulle spille højrefløj og undertegnede skulle spille angriber sammen med Vork. Et angreb i teknikkens tegn!

Kampen blev sat i gang og begge hold startede fornuftigt ud. Der var spil og småchancer i begge ender, da en småfugl efter 7 min. sender en høj hold af sted mod smølfernes mål. Bolden sejler hen over Krelle til 0-1 til Fuglebakken. Herefter tog smølferne fat og fik lagt pres på småfuglene, hvilket resulterede i en udligning fra undertegnede efter 14 min. Et hårdt udadskruet bananskud mod nærmeste stolpe kunne ikke stoppes af hverken hånd eller handske. Resten af 1. halvleg var et stormløb mod småfuglenes mål, hvilket blev yderligere forstærket med en småfugle udvisning i det 31. min. 2-M havde flere gode ”rush” ned af højrekanten med farlige indlæg til følge, ligesom også Vork synes at være tæt på at bure et mål. Men smølferne måtte nøjes og 1. halvleg endte 1-1.

I 2 halvleg fik smølferne en hæslig start på kampen da Kamp efter to min. fik gult kort for en stempling, og i minuttet efter måtte indkassere et mål. Fortvivlelsen bredte sig på holdet og spillet begyndte at falde fra hinanden. Prominente spillere såsom ”Abe” og ”Gubbi” hos småfuglene havde flere nærgående forsøg og friløbere men samtlige forsøg blev afvist af Krelle. Småfuglene havde momentum, hvilket ikke overlod Dejbjerg noget valg end hårdt og brutalt at takle en småfugl på kanten af feltet i det 77 min. Acces denied! Alt i alt en godkendt løsning da alternativet havde været at småfuglen havde afleveret til en anden småfug l der så havde været fri mod mål. Desværre for Dejbjerg og resten af smølfeholdet blev frisparket flot eksekveret og endte i netmaskerne til 1-3.

Nu kunne man tro at kampen var afgjort men dette var på ingen måde tilfældet. Tværtimod! Smølferne ville ikke afgive 3 point til et hold homofobiske småfulge og samtlige 11 smølfer begyndte at spille op. Midtbaneslideren Kambskard begyndte at overtage midtbanen sammen med Bette Christian, hvor sidst nævnte også havde et par gode chancer, der dog ikke blev omsat til mål. Meget kan man sige om manden. Men ligeså konsekvent og sikker han er i sine tacklinger og hovedstød på midtbanen og i forsvaret, ja ligeså ufarlig som en café latte på fair-trade bønner er manden foran mål.

Kampens sidste minutter var et inferno af chancer mod småfuglenes mål, hvilket også fik fuglemålmanden til at bryde ud i gråd efter at være kollideret med en smølf. Dog udviste Vork vanlig empati og hjalp manden på benene igen. I det 88 min. blev der så reduceret efter en omgang klumpspil i småfuglenes felt, der resulterede I at bolden ryger ud i højresiden til Glenn, der konsekvent sender et hårdt skud mod kassen, der dog med nød og næppe bliver pareret af målmanden, hvorefter undertegnede nemt kan sende bolden i mål. Trods fight og hårde tacklinger til det sidste, blev det desværre ikke til mere og smølferne måtte endnu engang se sig slået af sin nemesis Fuglebakken BK. En god kamp men et håbløst resultat!