16. April 2012

Kampreferat, Aarhus Juniors - A.C. Smølf: 3 - 6

Så blev det tid til at Smøflernes vej til Europa skulle starte, hvor det var Juniors der stod i vejen for klubbens store europæiske drømme.

Kampen startede med et brag for AC Smølf som pressede på fra første sekund, hvilket resulterede i en bolderobring midt på banen, som blev spillet op i fødderne på undertegne, som efter en berøring, sendte en aflevering videre til David der kom i høj fart, tog bolden med i løbet og sikkert bankede bolden i kassen, 1-0 Smølf... i 1 min.. er dette mon AC Smølfs hurtigste scoring nogensinde? Kampen fandt et fint tempo, hvor Smølf stod godt defensiv og med en god boldomgang. I det 17 minut, presser 2-meter Juniors noget usikre venstreback, som noget halvhjertet forsøger at spille en bold på tværs af forsvaret, men undertegne når at opfange bolden og får med nød og næppe trillet bolden over stregen ved at hilse på stolpen på vej ind i målet. 2-0 efter 17 min. Stemningen er god og Smølferne kunne lugte blod. Vi fortsætte det gode stabile spil og rigtig god boldomgang. I det 31 minut er den gal igen i det usikre Juniors forsvar, David opsnapper en bold og spillet sikkert 2-meter fri, som uden problemer ligger bolden i kassen.. 3-0 Smølf. Der skulle kun gå yderligere 4 min inden undertegne med sit 2 mål, skulle bringe Smølferne foran 4-0 da Højgaard lavede en præcis aflevering som der blot skulle sættes en inderside på. En drømmestart for de blå og det så ud til at de blå skulle forblive ubesejret i det nye spillersæt. Juniors nåede kun lige at give bolden op inden vores kære Kampstart lavede en fantastisk erobring af bolden og en endnu smukkere aflevering til 2-meter der nok lavede kampens mål, da han i første berøring satte en mand af og med venstreskøjten sparkede bolden i en fin og præcis bue over i det lange hjørne, 5-0 til Smølferne efter blot 40 minutters spil. AC Smølf så ustoppelige ud da kampen blev fløjtet til halvleg.

I anden halvleg blev der skiftet lidt ud og lavet om i formationen så der blev spillet 4-4-2 i stedet for 4-5-1 i første halvleg, for at ligge endnu mere pres på de lidt usikre Juniors backs. Det forfærdelige skete så, at Juniors efter lidt klumpspil score til 1-5 i det 46 minut. Dette gav Juniors lidt blod på tanden, som nu begyndte at presse Smølferne lidt længere oppe og de blås banehalvdel og efter 56 minutters spil, giver dette pote da der bliver scoret til 2-5 i en situation hvor Glenn mener at Juniors skal endnu mere med i kampen, p.g.a. en mindre god clearing. Bolden når ikke at trille mange omgange inden den igen ligger nede i Smølfernes mål igen.. 3-5 efter 58 minutters spil og nu begyndte Juniors virkelig at tro på at de kunne gøre noget ved Smølfernes så ellers sikre føring. Højgaard mente ikke at der var nok spænding i kampen og besluttede sig for at lave en dum tackling midt på banen hvilket resulterede i et gult kort og det satte de blå under et endnu større pres. Men så fandt de blå rutinen frem og begyndte at spille fodbold igen og i 78 minut levere David nogle fantastiske driblinger på venstre kant og fortsætter med at af-drible Juniors spillerene langs baglinjen hvor han meget uselvisk spiller undertegne helt fri, som fuldender sit hattrick til slutresultatet 6-3 til smølferne.

Vejen til Europa lever endnu i de blå's hjerter =)